Menu Sluiten

Over Ons

Fabrics-and-more-79-van-303-hat

Fabrics and More

Fabrics & More heeft een uitgebreide sortering aan vintage kleding variërend van iconische items uit de jaren ‘60 tot kleurige parels uit de jaren ‘90. We hebben in zowel Nijmegen als Arnhem maar liefst 700 vierkante meter aan geschiedenis in de vorm van vintage kleding. Van de iconische Amerikaanse jeans merken als Levi’s, Wrangler en Lee, maar ook elegante en unieke designer stukken afkomstig uit alle windstreken.

Fabrics and More als beleving

Wanneer je een van onze winkels bezoekt, dan merk je al gauw dat we geen gewone kledingwinkel zijn. Je vindt bij ons niet alleen vintage kleding, maar de hele sfeer is vintage. Door de geur van patchouli, de muziek uit de jaren ’70 en ‘80 en de aankleding, waan je je in de jaren van de Flower Power, de Seventies en Woodstock. Ook de jaren ’80 en ’90 zijn qua kleding goed vertegenwoordigd. We zijn er altijd voor een babbel en bedenken leuke acties waaraan je kunt deelnemen. De tweejaarlijkse sale is een hoogtepunt en al bij veel van onze klanten bekend. Deze sale dagen worden met muziek en vermaak tot een feestje gemaakt.

Kleding per kilo

Wij verkopen in de winkels onze kleding per kilo. Er zijn verschillende prijscategorieën die allemaal worden aangegeven met een kleurcode. Of het nu komt omdat het sterrenbeeld van de oprichter weegschaal is of niet, een ding is zeker: de liefde voor vintage weegschalen is overal in de winkel terug te vinden. Het heeft wel iets om je kleding te kunnen kopen op deze manier… Door de items te wegen en aan de hand daarvan de prijs te bepalen kun je eenvoudig zien of je ontdekte parel aan je prijswensen voldoet.

Vintage & industrial interieur

Fabrics & More heeft ook een kleine collectie industrieel interieur. Van Oost-Europese fabriekslampen uit de jaren ’80 tot lederen stoelen en banken geïnspireerd op de jaren ‘60.  Een interieur wordt pas boeiend als je er bijzondere items aan toevoegt die al een leven achter de rug hebben en je persoonlijkheid kunnen benadrukken.

Sustainability

Gelukkig beseffen we ons steeds meer dat het veel beter is voor onze planeet om kleding te hergebruiken. Dat kan bij uitstek bij Fabrics and More: vintage kleding is duurzaam, want de levensduur van een kledingstuk wordt optimaal benut. Het heeft alleen maar voordelen om vintage kleding te dragen… Alles wat je draagt is origineel, je kunt er bijzonder goed je “look” mee bepalen, het is goed voor je portemonnee, en je helpt het milieu door niet steeds iets nieuws te kopen (slow fashion). Onze klanten zoeken en kopen heel bewust. Daar zijn wij blij mee en we proberen ook om onze vintage collectie zo volledig en origineel mogelijk te houden. Het ruime en goed geselecteerde aanbod maakt het vinden van unieke stukken tot een genot.

Festivals

In de zomer trekken we erop uit met een aantal vintage voertuigen vol kleding.

We maken gebruik van een oude stadsbus en een Daf truck die ingericht zijn als winkel. Daarnaast hebben we een vintage pick-up truck met een Amerikaanse paardentrailer, die gevuld is met Denim and Boots artikelen.

We staan op de meest bekende festivals, maar ook in het buitenland zijn we te vinden. We hopen je komend jaar weer op een van de festivals te kunnen ontmoeten!

Onsje van ons

Geniet van 100 gram gratis in beide winkels!